zaterdag, september 02, 2006

For The Record: geruisloos af




Vorige week kondigde Mart Smeets in de voorlaatste aflevering van het radio 2-programma For The Record aan dat hij vanavond met een 'verklaring' zou komen. Die verklaring is uitgebleven. Mart opende wel vanavond met het afscheid en een mogelijke kleine, vage kans op terugkeer. In zee gaan met een commercieel station is uitgesloten, zei hij. Dat mag niet.

En zo gaat het programma na 760 afleveringen toch als een nachtkaars uit.

Het vierde nummer is de zwarte plaat van Leo: Sam Cooke, met Lost and Looking.

Vorige afleveringen:


Radio 2 - For The Record moet blijven

Blog in de NRC Next - Red Smeets!

For The Record: vanavond - vannacht

For The Record: In de nacht van 19 op op 20 augustus



2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik luister nog maar eens naar de laatste For The Record. Er staan nog twee uitzendingen op de VARA-site. Die van afgelopen zaterdag en eentje van 06-11-2004. De rest zal al wel in de prullemand zijn geponeerd. Op de site van de arbeidersomroep staat een summier berichtje dat die van 02-09-2006 voorlopig(jaja) de laatste is.
In de VARA-gids van afgelopen en deze week heb ik zelfs geen mededeling over deze rotstreek kunnen vinden.
Het is om razend van te worden.

09 september, 2006 20:59  
Blogger MobyDirk said...

Het is gewoon bijzonder jammer dat het programma is verdwenen. En Mart en Leo waren tot de laatste uitzending bijzonder pissig. In de laatste uitzending sloeg Mart een matiger toontje aan omdat er mogelijk nog een openingetje ligt bij de Vara. Ik geloof er niet in.

En nu luister ik naar Wintertijd, van de Avro. Eerste nummer Anouk. Harry kondigt aan dat het programma tracks gaat laten horen die zelden op de radio worden gedraaid... Nu Bruce Spingsteen.

We zullen het wel een kans moeten geven.

10 september, 2006 00:16  

Een reactie posten

<< Home